Construim Impreuna

Suntem cei ce te vor ajuta sa iti pui in practica proiectul , ideile sau daca aveti dificultati in a gasi solutii pentru constructia gardului noi va consiliem si va oferim cele mai potrivite variante pentru dumneavoastra si apoi veti lua decizia potrivita.

Avand in vedere ca un gard bun trebuie sa dureze o viata si nu il vom schimba in fiecare an atunci cu siguranta doriti sa il realizati alaturi de profesionisti ce va ofera siguranta ca zi de zi cand veti intra in curte veti fi convinsi ca ati ales bine si nu ati aruncat banii pe fereastra doar pentru ca ati ales sa lucrati cu o echipa de neavizati ce au realizat o lucrare de mantuiala si apoi sa regretati ca nu ati ales calitatea.

Cu peste 20 de ani de experienta in proiectarea, constructia si montarea gardurilor de beton garantam o executie ireprosabila si rapida.

Avem o experienta de productie si montaj executie de peste 5000m anual!

Firma noastra are colaboratori cu contracte de munca , vizita medicala si protectia muncii la zi , astfel suntem cu totii protejati de rigorile legii!

Clientii nostri sunt atat Persoane fizice cat si Companii Importante din Romania, pentru mai multe detalii si oferte personalizate contactati-ne!